Johan Maniet

Hej!

Johan ManietMitt namn är Johan Maniet och jag är belgare. Jag tog min arkitektexamen 1999 och min stadsplanerexamen 2002. 2012 kompletterade jag min utbildning med en kurs i stadsplanering på Lunds tekniska högskola.

Sedan 2007 bor jag i Sverige.
Jag har mer än 12 års arbetslivserfarenhet som jag förvärvat genom olika arkitekturs- eller stadsplaneringsprojekt av olika storlekar och natur och i olika länder, såväl i Europa som i Afrika och USA.

Just nu håller jag på att bygga upp mitt företag med hänsyn till med vad jag har upplevt under min tid i Malmö.
Jag kan hjälpa er att utveckla era byggprojekt över hela Frankrike, Belgien och Marocko tack vare mina lokala kontakter.

Vem är jag i mitt yrke?

Jag är:
• Strukturerad och ansvarig;
• Noggrann och försöker att hitta den bästa lösningen med en särskild hänsyn till detaljer;
• Fokuserad på lösningen och inte på problemen;
• Har en förmåga att finna nya lösningar;
• Sällskaplig och engagerad i vad som händer på kontoret;
• Ambitiös, såväl när det gäller mig själv som kunderna och kontoret;

Några nyckelord när det gäller mina projekt:

Kreativitet, dröm, krav, blandning, ekologisk påverkan, kostnad, dialog mellan stad och landskap, förtätning, mening, öppet sinne, lek, regler, obegränsad i tid, flexibilitet, fortgång, ingen trafikseparering, fotgängare, integration, dialog, att leva med sitt projekt, omedelbarhet, framtiden, struktur, skala, mottaglighet, framförhållning, leva i tiden, historia, en röd tråd, att leva med sitt projekt, multifunktionalitet, avspänd, gatuområde, offentligt-privat, det förgångna, invånare, arbetare, att trivas, barn, ekologi, ekonomi, ekosystem, kollektivtrafik, äldre människor,…
Enligt mig är arkitektur idéer och att kombinera dem för mitt motto är:”Yes, we can!”
Jag önskar er en trevlig resa genom den här webbsidan.
Vi ses!
Johan Maniet
arkitekt och stadsplanerare

Produced by Webbyrå Webbfabriken